hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Predavanje: Zagrebački željeznički čvor u funkciji javnog gradskog prijevoza

Pozivamo vas na predavanje Nike Gamulina, arhitekta i urbanista iz Zavoda za prostorno uređenje, koje će se održati u info centru Zelene akcije, Frankopanska 1, u četvrtak 14. siječnja u 12 sati.

U predavanju pod nazivom "Zagrebački željeznički čvor u funkciji javnog gradskog prijevoza 2010. - analiza i prijedlozi", g. Gamulin će ukazati na glavne probleme s kojima se suočava željeznički promet u Zagrebu, za čije rješavanje već godinama ne postoji dovoljno sluha od strane nadležnih. Isto tako, ponudit će i nekoliko jednostavnih i ekonomski isplativih rješenja za spomenute probleme.

Zelena akcija je posljednjih godina organizirala niz predavanja i okruglih stolova s temom prometa u Gradu Zagrebu. Predavanje Nike Gamulina će donijeti specifičan pogled na problem javnog gradskog prijevoza u Zagrebu te prikazati moguća poboljšanja koja bi bitno pridonijela smanjenju individualnog prometa te riješila poteškoće koje uzrokuje tranzitni promet.

Kontakt:
Bernard Ivčić, Zelena akcija, 099/314 9138

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.