hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Putujuća izložba o energetici i transportu

U sklopu projekta „Umrežavanje i jačanje kapaciteta udruga za zaštitu okoliša s ciljem povećanja energetske učinkovitosti i većeg korištenja obnovljivih izvora energije u Jugoistočnoj Europi“ financiranog od Europske Komisije, energetski i transportni program Zelene akcije, napravili su pokretnu izložbu na temu „Budućnost je obnovljiva“ i „Moj grad po mjeri čovjeka“.

Izložba je 11.travnja postavljena na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu gdje su aktivisti Zelene akcije dijelili letke vezane uz izložbu i gdje su građani mogli razgovarati sa voditeljima programa  vezano za teme izložbe. Izložba je sutradan, 12. travnja, odvezena u Sisak Caprag i postavljena ispred tamošnje gradske knjižnice koja je bila domaćin izložbe. Idućeg dana izložba je postavljena u gradskoj knjižnici Ivane Brlić-Mažuranić u Slavonskom Brodu gdje nam se pridružila Građanska inicijativa „Za čist zrak“. I u Sisku i u Slavonskom Brodu, lokalni mediji su popratili događaj. U narednom razdoblju planiramo izložbu postaviti i u još nekoliko gradova.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.