hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Održana radionica izrade solarnih kolektora

Screenshot 3

Nakon što je Zelena akcija snimila radionicu izrade solarnih kolektora, učenice i učenici 2.E razreda Klasične gimnazije u Zagrebu su ju na nastavi fizike imali priliku i pogledati te tako dobiti bolji uvid u praksu iza teorije.

Učenici su na nastavi učili o termodinamici unutar koje se nalaze pojmovi „zračenje topline“, „provođenje topline“ i „toplinska energija“ koji su ključni u shvaćanju kako funkcioniraju solarni kolektori. Na nastavi održanoj 1. travnja bilo je 19 učenika, a usmenom evaluacijom smo dobili potvrdu da su se zainteresirali za temu.  Snimku radionice možete pogledati OVDJE.

**Ova je radionica organizirana u sklopu projekta "Škole održivosti - obrazovanjem do aktivnog građanstva i društvene jednakosti". Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta u ovom programu isključiva su odgovornost Zelene akcije i ne odražavaju nužno stajališta Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.