hr en
  • change the contrast
  • change the font

Trening za mlade u Mostaru

Cover web  naslovnica doga%c4%91aja na facebooku   30

Od 18.-24.9.2023. u sklopu REST_ART projekta, 3 predstavnice Zelene akcije sudjelovale su na treningu za mlade u Mostaru koji je organizirala Agencija lokalne demokratije Mostar.

Na treningu je sudjelovalo 18 sudionika iz 6 zemalja koji su se okupili kako bi zajedno potaknuli na promjenu. Ujedinjujući svoja različita podrijetla i perspektive za naš zajednički cilj – očuvanje okoliša.

Tijekom trajanja edukacije, pobornici zaštite okoliša sudjelovali su u nizu aktivnosti poput klimatskog kviza, sudjelovanja u debati koje potiču na razmišljanje o ekološkoj svijesti te studijskom posjetu permakulturnom imanju „Nešto više“ učeći više o volonterizmu i radu organizacija općenito.

Mobilnosti i edukacije u sklopu projekta imaju za cilj istaknuti utjecaj umjetnosti na očuvanje okoliša, te kako umjetnost može poslužiti i kao alat okolišnog aktivizma, pojednostaviti poruke koje želimo poslati te mobilizirati ljude da zauzmu stav za zaštitu naše planete.

Documents

REST ART Assessment Booklet

PDF 15.1 MB

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.