hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Solarna energija za jugoistočnu Evropu

Kolektor

Seminar za promociju uporabe solarne energije U Bitolju (Makedonija) je od 9. do 13. studenog održan seminar čji je cilj bio promocija uporabe solarne energije.

Seminar za promociju uporabe solarne energije  U Bitolju (Makedonija) je od 9. do 13. studenog održan seminar čji je cilj bio promocija uporabe solarne energije. Seminar su organizirali ekološka nevladina organizacija (NVO) “Proaktiva” iz Skoplja u suradnji s NVO “Zelena akcija” iz Zagreba, uz podršku norveške ekološke organizacije “Norges Naturvernforbund“. Na seminaru, koji se sastojao iz teorijskog i praktičnog dijela, sudjelovali su predstavnici ekoloških NVO iz jugoistočne Evrope.

Tijekom praktičnog dijela radionice sudionici su napravili solarne panele koji su montirani na krovu Doma za djecu bez roditeljskog staranja u Bitolju. Solarni paneli i prateća oprema, koji su donirani domu, služit će za zagrijavanje vode za kupanje djece koja žive u ovoj ustanovi.

Opširnije...

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.