hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Prijavite se na radionicu samogradnje solarnih kolektora

Img 9718

Zelena akcija će 24. i 25. studenog 2017. godine održati radionicu samogradnje solarnih kolektora. Polaznici i polaznice će na radionici moći naučiti kako uz minimalne troškove mogu sami_e izraditi kolektor za solarnu pripremu potrošne tople vode. Radionica je besplatna, a prijaviti se mogu svi. Selekcija polaznica i polaznika će se vršiti na temelju motivacijskog pisma, a rok za prijavu je 19.11. (nedjelja).

Sudionici i sudionice će na radionici naučiti kako sami_e mogu napraviti kolektor za solarnu pripremu tople vode (radi se o pločastom kolektoru koji služi za grijanje vode, a ne o onom koji proizvodi električnu energiju). Iako su za izgradnju kompletnog sustava za solarnu pripremu tople vode (takvog koji se može komotno priključiti na kućnu slavinu) potrebni još neki elementi, izradom solarnih kolektora u samogradnji moguće je ostvariti vrlo velike uštede. Kolektore koji su predmet ove radionice moguće je napraviti uz pomoć relativno lako dostupnih alata, a za njihovu samogradnju nije potrebno posjedovati nikakve posebne tehničke vještine.

Radionica je dvodnevna. Održat će se u petak (24.11.2017.) od 16:30 do 22:00 i subotu (25.11.2017.) od 10:00 do 18:00. Mjesto održavanja su prostorije Zelene akcije, u Zagrebu, Frankopanska 1, u dvorištu.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je ispuniti elektronski upitnik kojeg možete pronaći na adresi: https://goo.gl/forms/MwIBR119p76n4gGt1. Ispunjeni upitnik treba podnijeti najkasnije do 19.11. (nedjelja) u ponoć.

Na radionici može sudjelovati najviše 20 osoba. Ukoliko ih se prijavi više, selekciju ćemo vršiti na temelju motivacijskog dijela upitnika, kao i na temelju procjene o Vašoj mogućnosti da znanje stečeno na radionici prenosite dalje.

Za sva dodatna pitanja, možete se obratiti na e-mail adresu: eugen@zelena-akcija.hr ili na broj 099 314 9694.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.