hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Nove smjernice za Akcijski plan energetski i klimatski održivog razvitka

Sustainability 3295757 1920

Cilj ovih smjernica je pružiti jedinicama lokalne samouprave opće razumijevanje Akcijskog plana, njegove uloge u klimatskim politikama kao i načina financiranja.

Smjernice za Akcijski plan energetski i klimatski održivog razvitka (SECAP) izrađene su u okviru projekta "METAR do bolje klime", a u svrhu osnaživanja lokalnih vlasti za klimatske i energetske aktivnosti. 

---

Trogodišnji projekt „METAR do bolje klime“ financira Europska unija kroz Europski socijalni fond u financijskom razdoblju 2014.-2020. Nositelj projekta je udruga DOOR (Društvo za oblikovanje održivog razvoja), a partneri su Grad Zagreb, Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Institut za društvena istraživanja u Zagrebu, Terra Hub, Eko-Zadar, Brodsko ekološko društvo, Institut za političku ekologiju, Zelena akcija, Zelena Istra i Forum za slobodu odgoja. Više informacija o projektu dostupno je na poveznici. Ukupna vrijednost projekta iznosi 3.599.995,32 HRK. 

Dokumenti

Smjernice za Akcijski plan energetski i klimatski održivog razvitka

PDF 311 KB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.