hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Mladi i menstrualni odgoj: ispuni upitnik i osvoji višekratni menstrualni proizvod!

Web  41

Zelena akcija i partnerske organizacije iz Irske, Ujedinjenog kraljevstva, Nizozemske, Španjolske, Portugala, Mađarske i Ukrajine zajedno provode istraživanje o iskustvima mladih vezanih uz menstruaciju u njihovom okruženju.

Vaše sudjelovanje u ovom istraživanju pomoći će našem istraživačkom timu i omogućiti nam da bolje pripremimo obuku za rad s mladima u različitim zemljama. Cilj nam je poboljšati pristup menstrualnom obrazovanju i proizvodima te povećati svijest o održivosti i menstruaciji.

Molimo vas da nam ostavite svoj e-mail ako želite da vas u budućnosti kontaktiramo za obuku na temu održive menstruacije ili za mogućnost osvajanja višekratnog menstrualnog proizvoda po vašem izboru (menstrualna čašica, menstrualni disk, platneni ulošci različitih dimenzija ili upijajuće gaćice).

Molimo vas da upitnik ispunite do kraja i ostavite svoju e-mail adresu ako želite da vas kontaktiramo za obuku na temu održive menstruacije ili za mogućnost osvajanja višekratnog menstrualnog proizvoda po vašem izboru (menstrualna čašica, menstrualni disk, platneni ulošci različitih dimenzija ili upijajuće gaćice).

Vaši odgovori ostat će potpuno anonimni i neće biti povezani s vašom e-mail adresom, čak i ako nam ostavite svoj kontakt. Ako se ne osjećate ugodno s određenim pitanjima, slobodno to naznačite u svojim odgovorima.

Upitniku možete pristupiti putem poveznice. Ispunjavanje traje oko 10 minuta.

Molimo vas da upitnik po završetku proslijedite unutar svojih krugova, udruga i grupa mladih.

Hvala puno na suradnji i odgovorima!

___

Zbog ograničenosti hrvatskog jezika, kada govorimo o svim osobama različitog roda s iskustvom menstruacije, obraćamo se u ženskom rodu. Međutim, obraćanjem u ženskom rodu osim cis-žena obuhvaćamo i transrodne muškarce, nebinarne, rodno fluidne i interspolne pojedinke sa ženskim reproduktivnim sustavom koji mogu imati menstruaciju. Rodni identitet ili njegovo izražavanje ne smiju dovesti do diskriminacije.*

Projekt MENSY je financiran iz programa ERASMUS plus (Programme Erasmus+ Action Type KA220-ADU - Cooperation partnerships in the field of youth) pod vodstvom Leargasa, irske nacionalne agencije. Stavovi izraženi u ovom projektu i projektnim aktivnostima isključiva su odgovornost Zelene akcije / FoE Hrvatska i projektnih partnera i ne odražavaju nužno stavove Europske unije.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.