hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Mala škola održivosti

Dsc 9645

Zelena akcija je od 15.-18.12.2016. u prekrasnom ambijentu Plitivčkih jezera, održala seminar Mala škola održivosti. Okupilo se 26 sudionika iz cijele Hrvatske koji su uz pomoć metoda temeljenih na učenjima Paula Freirea i Augusta Boala međusobno učili i dijelili iskustva i znanje o klimatskoj i društvenoj pravdi te aktivizmu, kao i povezanosti između lokalnih i globalnih problema i važnosti kritičkog razmišljanja.

Cilj ovakvog učenja nije bio puko prenošenje znanja nego učenje znanja kao društvenog procesa gdje priznajemo da svi imamo znanje, svijest i sjećanje te da smo dio prirode i da je priroda dio nas.

Ovaj seminar je održan u sklopu projekta „School of Sustainability“ čiji cilj nije samo prenošenje neformalnog znanja i potpore aktivnoj uključenosti građana u razne edukativne aktivnosti na temu okolišne pravde, nego projekt također stremi osnaživanju ljudi kako bi preuzeli odgovornost i postali aktivni u cilju stvaranja pozitivne promjene.

(Poveznica na prijave za seminar: http://zelena-akcija.hr/hr/projekti/aktualni_projekti/school_of_sustainability/otvorene_prijave_za_malu_skolu_odrzivosti)

Dokumenti

Mala škola održivosti

PDF 535 KB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.